Oulu Thaiboxing Club ry

OTBC:n keskustelupalsta
Tänään on Ke Heinä 18, 2018 6:00 am

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Oulu Thaiboxing Club ry - Rekisteröityminen

Käyttämällä "Oulu Thaiboxing Club ry" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Oulu Thaiboxing Club ry", "http://www.ouluthaiboxingclub.com/foorumi"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Oulu Thaiboxing Club ry"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Oulu Thaiboxing Club ry"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit") joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB ohjelmisto luo vain ympäristön internet keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Oulu Thaiboxing Club ry"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Oulu Thaiboxing Club ry" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Oulu Thaiboxing Club ry" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com